banneri-3

 

Olen Radical Soul Oy:n omistaja ja päätoiminen yrittäjä, yhdistelmä businessnaista ja maailmanparantajaa. Tunnen järjestöt sekä yritys-, järjestö- että vapaaehtoistyöntekijän näkökulmasta.

Perustin Radical Soul -yritykseni vuonna 2012, koska halusin valjastaa osaamiseni mahdollisimman monen järjestön, liiton, seuran ja yhdistyksen käyttöön. Ennen järjestökentälle siirtymistä työskentelin 10 vuotta Nokiassa. Vastasin mm. työntekijöiden maailmanlaajuisesta Nokia Helping Hands -vapaaehtoisohjelmasta. Vapaaehtoistyötä olen tehnyt 25 vuoden ajan mm. Amnestyssa ja Adoptioperheissä. Yrittäjävuosiin on mahtunut paljon koulutuksia, sparrauksia, konsultointeja ja kampanjoita.
Olen kouluttanut mm. Siviksen, Rastorin, SOSTEn, Allianssin ja KEPAn tilaisuuksissa sekä monissa järjestöjen ja liittojen sisäisissä tapahtumissa. Olen konsultoinnut ja sparrannut järjestöjen yksittäisiä työntekijöitä tai tiimejä viestintään, markkinointiin, vaikuttamistyöhön, vapaaehtoistoimintaan ja varainhankintaan liittyvissä asioissa. Kampanjoita olen tehnyt yhteistyökumppanieni kanssa mm. varainhankinnasta, vapaaehtoisten rekrytoinnista, äänestysaktiivisuudesta ja vaikuttamistyöstä.

Jos haluat tietää työhistoriastani lisää, piipahda: Linkedin-profiiliini.