Salla

Perustin Radical Soul yritykseni vuonna 2012, koska halusin valjastaa osaamiseni viestinnässä ja varainhankinnassa mahdollisimman monen järjestön, liiton, seuran ja yhdistyksen käyttöön.

Näihin vuosiin on mahtunut paljon koulutuksia, sparrauksia, konsultointeja ja kampanjoita.

Olen kouluttanut mm. OK-opintokeskuksen, Rastorin, SOSTEn, Allianssin ja KEPAn tilaisuuksissa sekä monissa järjestöjen ja liittojen sisäisissä tapahtumissa.

Olen konsultoinnut ja sparrannut järjestöjen yksittäisiä työntekijöitä tai tiimejä viestintään, markkinointiin, vaikuttamistyöhön ja varainhankintaan liittyvissä asioissa.
Tutustu palveluihini >>

Kampanjoita olen tehnyt mm. varainhankinnasta, vapaaehtoisten rekrytoinnista, äänestysaktiivisuudesta ja vaikuttamistyöstä. Tutustu töihini >>

Ennen yrittäjäksi siirtymistä työskentelin neljä vuotta järjestökentällä ja sain paljon lisäkokemusta mm. varainhankinta- ja viestintäkampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä sidosryhmäyhteistyöstä. Toimin mm. Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n hallituksen varapuheenjohtajana sekä reilun kaupan tuotteiden maahantuoja- ja erikoisliikkeen Kaiku Ethicalin hallituksen puheenjohtajana.

Ennen järjestökentälle siirtymistä työskentelin 10 vuotta Nokiassa. Yhteiskuntavastuutiimissä sain olla mukana kehittämässä pitkällä tähtäimellä uusia ohjelmia ja vahvistamassa jo olemassa olevia. Vastasin mm. työntekijöiden maailmanlaajuisesta Nokia Helping Hands -vapaaehtoisohjelmasta.

Vapaaehtoistyötä olen tehnyt 20 vuoden ajan mm. Amnestyssa ja tällä hetkellä toimin Adoptioperheet ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Jos haluat tietää työhistoriastani lisää, piipahda: Linkedin profiiliini.