Menestyksen viisi vinkkiä!

posted in: Yleinen | 0

 

Menestyminen on kiinni tahdosta. Päätöksestä tehdä asiat toisin. "Kasvoimme, koska päätimme kasvaa", totesi Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Anna Munsterhjelm kaikkien aikojen ensimmäisessä Menestyvät Järjestöt -tapahtumassa 4.2.2016 Helsingissä.

Mutta menestyksen keskellä ketään ei jätetä yksin. Muutos pelottaa. Johdon tehtävänä on antaa tuki ja suunta mitä kohti kuljemme. Kuunnella ja keskustella, luottaa järjestön tekijöihin. Innostaa ja itse innostua menestyksen tuomista mahdollisuuksista – ja tehtävä sitä jatkuvasti. Menestys ei ole projekti, se on jatkuvaa työtä.


Menestyksen viisi vinkkiä:

1. Mieti, miksi järjestösi on olemassa? Jaatteko järjestössäsi saman käsityksen olemassaolonne tarkoituksesta? Varmista, että kaikki menevät samaan suuntaan.

2. Älä pelaa piirisarjaa, pelaa isosti! Aseta kunnianhimoiset tavoitteet.

3. Hyvä johtaminen on hyvää johtamista kaikkialla. Ota mallia yrityksistä ja tee tulosta. Valitse parhaat ihmiset oikeille paikoille. Ihmisiä johdetaan eri tavalla: luovat kaipaavat tilaa, pragmaattiset ohjeita.

4. Muista kertoa mitä teet. Jos et kerro, ei kukaan sinusta tiedä. Viesti vahvasti.

5. Pahinta on, kun ei päätetä mitään. Päätä ja tee. Tekemällä opit parhaiten.

Miten jatkat järjestösi menestystä? Osallistumalla Pauli Aalto-Setälän aamiasseminaarin Kuinka luot innostavan työkulttuurin 8.3. Bottalla.

Ihmisarvoinen johtaminen

Kuinka sitoutat työntekijät, vapaaehtoiset, luottamushenkilöt ja lahjoittajat oman järjestösi unelman toteuttamiseen? Se onnistuu parhaiten hyvällä johtamisella. Mitä hyvä, ihmisarvoinen johtaminen tarkoittaa käytännössä? Kuinka hyvin sinä johdat, kuinka innostat ja innostut? 

Pauli Aalto-Setälä luennoi Radical Soulin järjestämässä aamiaisseminaarissa aiheesta Ihmisarvoinen johtaminen – kuinka luot innostavan työkulttuurin omalla esimerkilläsi?

Luennon jälkeen työkalupakistasi löytyy välineitä siihen kuinka kehität vuorovaikutustaitoa sekä mitä asennemuutoksia tarvitaan, jotta järjestösi työkulttuurista tulisi mahdollisimman innostava ja uudistuva.

Lue lisää >>

Aika: 8.3.2016 klo 9 - 12
Paikka: Botta, Museokatu 10, Helsinki
Tarjous: 2 hengen paketti 195 euroa
Tarjous voimassa ystävänpäivään 14.2. saakka.
Normaalihinta 135 euroa.
Hintoihin lisätään 24% alv + 8e laskutuslisä.

Ilmoittaudu tästä

Kouluttaja

Pauli Aalto-Setälä on kokenut liikkeenjohtaja, mediavaikuttaja, puhuja, journalisti ja kirjailija. Luovien ja haastavien esimiestyötehtävien innoittamana Aalto-Setälä on kirjoittanut menestyskirjat "Innostus -myötämanipuloinnin aakkoset" (Talentum 2014), "Merkitystalous" (Kirjapaja 2005) sekä "Perkele! Tunneosaamisen oppikirja esimiehille", (Kirjapaja 2007).