banneri-1

Saamani palaute puhuu puolestaan.

Aivan huikea viestinnän osaaja, tekijä ja sparraaja, rohkea uudistaja ja kehittäjä ja toisten kannustaja.”
Pia Hytönen
toiminnanjohtaja, Mielenterveysomaisten keskusliitto – Finfami

Sallasta saat osaavan, kiinnostuneen ja innostavan juontajan sisällöllisesti haastavaankin keskustelutilaisuuteen.”
Jussi Ahokas
Hyvinvointitalous-tiimin päällikkö, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

Sallan luento vapaaehtoistoiminnan kampanjointiviestinnästä oli oikeasti parasta ja todellisinta, mitä olen kuullut. Voin allekirjoittaa kaiken täysin. Mikä parasta, Sallan esittämät viestinnän periaatteet ja keinot pätevät pääsääntöisesti muuhunkin kuin vapaaehtoisjärjestöjen viestintään.”
Ilpo Lommi
viestinnän ammattilainen

Salla ravisteli jämähtäneitä ajatuksiamme ja haastoi uusiin ulottuvuuksiin ja aluevaltauksiin. Hän kiteytti nopeasti ajatustemme ja ideoidemme massasta sen oleellisen. Hänen aito innostus ja halu tukea meitä ilmeni myös tapaamisten välillä lähetettyinä vinkkeinä ja linkkeinä.”
Anna Mikkonen
projektipäällikkö, Lapsiperhe turvapaikanhakijana -hanke, Ensi- ja turvakotien liitto

Heidi ja Salla, paljon olen 15 järjestötyövuosien aikana kokenut – en kuitenkaan mitään tällaista kuin Menestyvät järjestöt 2018 -tapahtuma: onnistuitte, loitte uskoa ja rohkeutta, että järjestö menestyy, kun sille vain antaa enemmän. Sain enemmän kuin hain. Teidän menestys on meidän menestys.”
Tuula Peltoniemi
Erityisasiantuntija, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

Olemme tehneet yhteistyötä Sallan ja Heidin kanssa jo monen vuoden ajan. Perhekummitoimintamme lähti lentoon heti ensimmäisen kampanjan Olet tärkeä aikana. Kampanjat ovat olleet kannattavia satsauksia, sillä nyt pystymme auttamaan perheitä paremmin.”
Pia Metsähuone
toiminnanjohtaja, Mannerheimin Lastensuojeluliitto Uudenmaan piiri ry