banneri-2

Teen töitä viestinnän, varainhankinnan, vaikuttamistyön ja vapaaehtoistoiminnan parissa.

Vaikka olenkin yksinyrittäjä, minulla on ympärilläni tiimi, johon kuuluu oman alansa parhaita osaajia. Näin yhdenkin ihmisen “toimisto” pystyy tarjoamaan asiakkailleen ihan samat palvelut kuin isompi viestintä-, vaikuttajaviestintä- tai mainostoimisto.

Tutustu palveluihini:

Tutustu verkostooni:

Heidi Korva

Heidi on hersyvästi naurava pakkiparini, jonka kanssa olemme puhaltaneet yhteen hiileen jo vuosia. Heidin vahvuutena on upean persoonan lisäksi vahva osaaminen strategisessa viestinnässä, kattavat mediakontaktit, kyky haastaa ja ideoida projektin loppuun saakka. Yhdessä olemme toteuttaneet kampanjoita, eri viestinnän toimeksiantoja, koulutuksia ja työpajoja.

Menestyvät järjestöt -tapahtuma on yhteinen projektimme, johon kiteytyy tapamme tehdä töitä: rautainen ammattitaito, korkea kunnianhimo ja rohkeus heittäytyä. Lopputuloksesta huokuu tekemisen meininki ja hyvä fiilis.

communike.fi

Eeva Meltio

Eeva on graafinen suunnittelija, joka hallitsee niin visuaaliset kokonaisuudet kuin pienet taitto- ja kuvitustyötkin. Hänen kanssaan olemme tehneet asiakkaille visuaalisia ilmeitä ja verkkosivu-uudistuksia, painotuotteita, videoita, kampanjoita ja infografiikoita. Eeva on löytö, koska hän tajuaa myös nettisivujen teknisen toteutuksen päälle.

eevameltio.com

Kaisa Viitanen

Kaisa on yksi Suomen parhaista kirjoittajista. Hänellä on pettämätön taito osata kuvailla ja kysyä haastateltavalta juuri ne oikeat kysymykset. Näin syntyy vaikuttavia tarinoita. Kaisa tekee myös videokäsikirjoituksia ja –tuotantoja. Kaisa on kirjoittanut myös kaksi palkittua siirtolaisuusaiheista tietokirjaa, Paperittomat ja Karkotetut.

kaisaviitanen.com