Hyvä joulumieli kuva
Kuva: Tatu Blomqvist/Suomen Punainen Risti

 

Tarvitsetko pätevän varainhankintapäällikön? Vuokraa tekijä. Autan mielelläni järjestöäsi nostamaan varainhankinnan uudelle tasolle. Tarpeen mukaan voimme sopia osa-aikaisesta tai yksittäisistä päivistä – kuukausia kestävästä yhteistyöstä. Olisitko sinä tuleva vuokranantajani? Ota yhteyttä salla@radicalsoul.fi.

 

Hinnat:

  • 1pv viikossa kuukausiveloitus 1 900 euroa
  • 2pv viikossa kuukausiveloitus 2 900 euroa
    Hintoihin lisätään alv 24% ja 8 euron laskutuslisä

”Salla työskenteli Punaisen Ristin keskustoimiston varainhankintayksikössä osa-aikaisesti kuuden kuukauden ajan. Yhteistyömme Sallan kanssa onnistui hyvin ja saimme apua erityisesti kampanjoinnissa. Salla tekee asioita asiantuntevasti ja perusteellisesti ja hyödyntää laajoja verkostojaan tehokkaasti. Innostavana ja mukaansatempaavana ihmisenä käytimme hänen osaamistaan myös erilaisissa talon sisäisissä tilaisuuksissa, joista hän on saanut paljon positiivista palautetta. Voin suositella Sallaa vastaavantyyppisiin ”vuokrasuhteisiin”.
Anna Laurinsilta, varainhankintapäällikkö, Suomen Punainen Risti

”Salla työskenteli kanssamme keväällä 2017 ja jatkoimme yhteistyötä vielä syksyllä. Sallan vahvuutena on valloittava, huumorilla höystetty persoona. Hän kuuntelee tarkalla korvalla asiakkaan tarpeita ja pystyy vastaamaan niihin laajalla ammattitaidollaan. Henkilöstömme koulutuksissa Salla sai positiivista palautetta kyvystään heittäytyä ja sai työntekijämme katsomaan varainhankintaa uudella tavalla. Sallalla on kokonaisnäkemys varainhankinnasta ja sen ideologiasta. Hän luo uskoa siihen, että muutos on mahdollinen.”
Ulla Saunaluoma, toiminnanjohtaja, Kansan Raamattuseura