SPARRAUSTA

sparrausta-banneri

Kaipaatko uutta ajattelua viestintään, markkinointiin, kampanjointiin tai varainhankintaan? Älä pähkäile asioita yksin vaan ota yhteyttä salla@radicalsoul.fi. Pallotellaan ideoita yhdessä!

Hinta:150 euroa tunti.
Hintaan lisätään 24% alv ja 8 euron laskutuslisä

Hintaan ei sisälly etukäteisvalmistelu eikä materiaalin teko.

 

”Salla ravisteli jämähtäneitä ajatuksiamme ja haastoi uusiin ulottuvuuksiin ja aluevaltauksiin. Hän kiteytti nopeasti ajatustemme ja ideoidemme massasta sen oleellisen. Sparraustunnin aikana mentiin suoraan asiaan, jolloin tunnissa saatiin aikaan sama kuin joskus koko päivänä.
Sallalla on laaja järjestöpuolen tuntemus, hän on taitava verkostoituja ja seuraa mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Hänen aito innostus ja halu tukea meitä ilmeni myös tapaamisten välillä lähetettyinä vinkkeinä ja linkkeinä. Sallan sparraus sopii työnohjaukselliseen projektityöhön, julkaisuiden kehittämiseen ja vaikuttamistyön ideointiin.”
Anna Mikkonen, projektipäällikkö, Vauvaperhe turvapaikanhakijana,
Ensi- ja turvakotien liitto.

 

”Salla on kommenteissaan suora ja kursailematon ammattilainen, joka nopeasti saa kiinni käsillä olevasta teemasta. Hän on ennakkoluuloton innovoija, joka pysyy silti kiinni konkretiassa ja realismissa. Salla haastaa palaamaan visioon, tavoitteeseen ja toiminnan tarkoitukseen unohtamatta unelmatilaa.”
Satu Raappana-Jokinen, Verkkokriisityön päällikkö, Suomen Mielenterveysseura.