TUKEA VARAINHANKINTAAN

Salla Saarinen ja Erkki Alaja

Salla Saarinen ja Erkki Alaja. Kuva Miira Kuvaja – Baserri

Potkaistaan teidän varainhankinta käyntiin yhdessä

Kun kaipaat apua varainhankinnan sparrauksessa, suunnittelussa, koulutuksessa, kampanjoinnissa ja toteutuksessa, ota yhteyttä salla@radicalsoul.fi.

Laadin vetoavat lahjoituspyynnöt, luon kampanjakonseptin, valitsen sopivat varainhankinnan tekniikat ja suunnittelen lahjoittajasuhteen ylläpidon.

Koulutan järjestösi työntekijät ymmärtämään kuinka jokainen heistä on varainhankkija. Katso luentoni aiheet ja hinnat kohdasta Luennot ja koulutukset.

 

”Me Pelastusarmeijassa olemme olleet hyvin iloisia Sallan panoksesta, kun hän on terävoittänyt luonnostelemiemme keräyskirjeiden tekstejä. Salla on tehnyt sen hienosti muuttamatta varsinaista viestiä. Vaikutus keräystulokseen on ollut selkeä.”
Osmo Halonen, varainhankintavastaava, Pelastusarmeija

”Keväällä 2015 aloitimme Sallan kanssa varainhankintakampanjan suunnittelun loppuvuodeksi. Salla rohkeasti sanoi asiat suoraan. Hän ravisteli perinteisiä ajatusmalleja. Hän kannusti ja tuotti jatkuvasti uusia ideoita. Hän myös halusi saattaa projektin loppuun asti ja olla tukena, jotta kampanja onnistuisi.”
Risto Burman, toiminnanjohtaja, Kehitysvammaisten Tukiliitto

”Radical Soul toi uutta ajattelua järjestöömme, kuinka valjastamme varainhankinnan tyttöjen ja naisten oikeuksien turvaamiseksi. Sallan kanssa on ollut ilo työskennellä. Hänen varma ja osaava otteensa on taannut sen, että olemme voineet luottavaisin mielin antaa kamppanjamme hänen luotsattavakseen.”
Elina Multanen, toiminnanjohtaja, Suomen UN Women

 

Kumppanit

Erkki Alaja tunnetaan sponsorointiyhteistyön uranuurtajana, kehittäjänä ja kouluttajana. Alaja toimii markkinointi- ja mainostoimisto Pähkinä Oy:n toimitusjohtajana. Hän on toiminut menestyksellä niin urheilussa, kulttuurissa kuin sosiaalisella sektorilla. Alaja on kirjoittanut mm. seuraavat kirjat Arpapeliä? Urheilumarkkinoinnin käsikirja (2000), Summapeliä! Sponsorointiyhteistyön käsikirja (2001) Tarinapeliä: Sponsorin käsikirja (2004).

 

Radical Soul is part of the Alan Clayton Associates international network of consultants, coaches and creative people.

“The experience we have gained working in the small markets of Scotland and Norway has given us great enthusiasm for what can be achieved in concentrated populations. There is great fundraising talent in Finland, and we hope to help that talent launch fundraising campaigns of similar ambition and scale to those achieved in other parts of Scandinavia. There is no doubt that Salla hold dear a set of values and drive, ambition and inspiration that matches the Alan Clayton Associates network, and we are delighted to be working in Finland with Radical Soul.”  Alan Clayton