TEHOA KAMPANJAASI!

posted in: Yleinen | 0

 

Tuntuuko sinusta siltä, että järjestösi olisi aika nostaa kampanjointinsa teho aivan uudelle tasolle? Vai oletko vasta heräämässä siihen, että kampanjointi olisi viimeinkin aloitettava?

 

On kyse kummasta tahansa, saat tästä alkuaskeleet uuden kampanjavaihteen löytämiseksi. Huolellinen suunnittelu on kaiken a ja o, ilman sitä kampanja vie sinua etkä sinä kampanjaa.

Onnistuneen kampanjan askeleet:

1. Tavoite
- Mikä on kampanjasi tavoite? Harkitse tarkkaan, mitä haluat saavuttaa – uusia jäseniä, uusia lahjoittajia, näkyvyyttä, tiedon levittämistä?

2. Time
- Mieti aikataulu huolella – ja varaa riittävästi aikaa. Kunnon kampanjaa ei polkaista pystyyn muutamassa kuukaudessa.

3. Toiminto
- Mitä haluat, että ihmiset tekevät? Pyydä haluamasi selkeästi: osallistu, lahjoita, välitä viestiä. Pyydä rohkeasti ja ahkerasti. Tee osallistuminen helpoksi.

4. Tarina
- Tarinoilla ihmisistä, unelmista, haaveista, elämänkohtaloista saavutat kohderyhmäsi parhaiten. Tarinat koskettavat ja saavat ihmiset toimimaan.

5. Toisto
- Toista. Ja toista toisen kerran. Ja toista kolmannen kerran. Ja neljännen... Kun sinusta tuntuu siltä, että näet saman tekstin sadannen kerran, on kohdeyleisösi nähnyt sen ehkä kerran tai kaksi.

6. Tulokset
- Saavutitko sen, mitä halusit? Saako tulokset mitattua? Mieti jo suunnitteluvaiheessa, miten mittaat tekemisesi ja miten hyödynnät tulokset tulevissa kampanjoissa.

 

Tahto on oma t-kirjaimensa onnistuneessa kampanjoinnissa, sillä siitä on loppujen lopuksi kuitenkin kyse. Tahtoa tehdä ja saada aikaan tuloksia. Yksi prosentti inspiraatiota, 99 prosenttia tahtoa tehdä lujasti töitä.

 

Tahtoa tehdä hyvää.

kampanjakoulutus

Hyvä ja onnistunut kampanja innostaa ihmisiä toimimaan, näkyy laajalti (pienelläkin budjetilla) ja nostaa koko järjestön profiilia ja uskottavuutta.

Tule oppimaan mitä tähän vaaditaan. Näin syntyy tehokas ja mieleenpainuva kampanja -koulutus. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 27.11. >>