Valjasta verkko vertaistoiminnalle 8.5.

Monet järjestöt kokevat haastavaksi saada osallistujia omille kursseilleen ja vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Miten verkon voisi valjastaa osaksi vertais- ja vapaaehtoistoimintaa? Kuinka luomme yhteisöllisyyden tunnetta verkossa? Miten tasapainoilla kasvokkain tapaamisten ja verkkotoiminnan välillä?

Toukokuun Menestyvät järjestöt teema-aamussa pureudumme tähän asiaan. Kouluttaja Salla Saarinen antaa vinkkejä kuinka viet muutosta läpi omassa organisaatiossa ja kuinka innostat ihmiset mukaan toimintaan.

Teema-aamun case-esimerkkinä on Allergia-, iho- ja astmaliitto. Aluesuunnittelija Anu Sauliala ja alue-, asiantuntija- ja järjestöpalveluiden johtaja Paula Hellemaa kertovat miten heidän liitossaan on onnistuttu valjastamaan verkko osaksi vertais- ja vapaaehtoistoimintaa.

Kuinka tehdään huippujuttuja kuten astman verkkokurssi, vapaaehtoiset somelähettiläät ja eri Facebook-ryhmissä läsnäolo ja keskustelu ja erityisesti miten se on pystytään tekemään pienellä resurssilla.

Yhden henkilön 20% työpanoksella syntyi tulosta. Verkkokursseille osallistui vuoden aikana 120 henkilöä , FB-vertaisryhmien osallistujamäärät ovat yli kaksinkertaistuneet vuodessa ja FB-livelähetyksiä katsotaan keskimäärin 2200 kertaa.

AIKA JA PAIKKA

Aika: tiistai 8.5. klo 9–12. Aamiainen tarjoillaan klo 8.30
Paikka: Botta Museokatu 10, Helsinki

HINNAT

190€*
90€* niille järjestöille, jotka ostivat lipun Menestyvät järjestöt 2018 -tapahtumaan.
Hintaan sisältyy aamiainen, joka on tarjolla klo 8.30
* Hintoihin lisätään alv 24% ja 8 euron laskutuslisä

ILMOITTAUMINEN

Ilmoittaudu tästä viimeistään perjantaina 4.5.

PERUUTUSEHDOT

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen koulutukseen on maksuton.