KÄYTÄNNÖN VINKIT VARAINHANKINTAAN 10.4.

Miten aloittaa yritysyhteistyö? Millainen yhteistyö innostaa yrityksiä ja millainen ei? Entä suuri yleisö? Kuinka viestit suurelle yleisölle niin, että he kiinnostuvat sinusta, antavat aikaansa ja rahaansa?

Näihin kysymyksiin pureudumme Radical Soulin koulutuksessa huhtikuussa. Aamupäivän oppeja voit soveltaa niin varainhankinnassa kuin myös viestinnässä, vaikuttamistyössä ja vapaaehtoisten rekrytoinnissa.

Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä siihen kuinka paketoit järjestösi viestin myyvään muotoon ja mistä löydät tahot keille myydä.

Kouluttajina toimivat sponsorointiyhteistyön uranuurtaja Erkki Alaja ja markkinointiviestinnän osaaja Salla Saarinen. Viime kertaisen koulutuksen jälkeen he saivat tunnustusta seuraavista

 

Ulla Räisänen, Naisten Pankki, Kirkon Ulkomaanapu:

  • Inspiraatio
  • Mahdolliseksi / tavoitettavaksi tekeminen
  • Ajankäytöllinen ihme, todellakin tehoaamu

 

Sari Nyberg, palvelualuejohtaja, Helsingin Diakonissalaitos:

  • olitte SUPER innostavia
  • uusia näkökulmia yritysten kanssa tehtävään sponsoriyhteistyöhön
  • yhteisten tarinoiden luomisella vedotaan tunteisiin
 

AIKA JA PAIKKA

Aika: tiistai 10.4. klo 9–12. Aamiainen tarjoillaan klo 8.30
Paikka: Botta Museokatu 10, Helsinki

 
HINNAT

190€*
90€* niille järjestöille, jotka ostivat lipun Menestyvät järjestöt 2018 -tapahtumaan.
Hintaan sisältyy aamiainen, joka on tarjolla klo 8.30
* Hintoihin lisätään alv 24% ja 8 euron laskutuslisä

 
ILMOITTAUMINEN

Ilmoittaudu tästä viimeistään perjantaina 6.4.

 
KOULUTTAJAT

erkki alajaLiikuntaneuvos Erkki Alaja tunnetaan sponsorointiyhteistyön uranuurtajana, kehittäjänä ja kouluttajana. Alaja toimii markkinointi- ja mainostoimisto Pähkinä Oy:n toimitusjohtajana. Hän on toiminut menestyksellä niin urheilussa, kulttuurissa kuin sosiaalisella sektorilla. Alaja on kirjoittanut mm. seuraavat kirjat Arpapeliä? Urheilumarkkinoinnin käsikirja (2000), Summapeliä! Sponsorointiyhteistyön käsikirja (2001), Tarinapeliä: Sponsorin käsikirja (2004), Kutsumus (2017).

 

salla-saarinenYrittäjä Salla Saarinen on varainhankinnan ja kampanjoinnin kouluttaja ja tekijä. Hän tuntee järjestöt sekä järjestö- että vapaaehtoistyöntekijän näkökulmasta. Salla on työskennellyt vuosia järjestökentällä ja kartuttanut osaamista mm. varainhankinta- ja viestintäkampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Häntä on kuvailtu osaavaksi, kokeneeksi järjestöasiantuntijaksi ja mukaansatempaava kouluttajaksi. Salla on ainoita suomalaisia, joka on luennoinut kansainvälisessä varainhankintakonferenssissa IFC:ssa.

PERUUTUSEHDOT

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen koulutukseen on maksuton.